Jom Kahwin, ME

Review: Spa Rusila

bila kau duduk area kampung…bukan macam KL maka kalau nak pergi SPA ker or tempat-tempat urut macam nie memang susah! aku tak tipu..susah nak cari tempat yang sedap, bayar pun sedap..pergi pun sedap..and tak mencekik darah.. :p

yer kalau duduk kawasan kampung lah senang cari tukang urut..memang tidak di nafikan…tapi nak cari tukang urut sedap pun susah T_T aku dah 3 kali pi berurut…semua makcik-makcik yang mengurut nie x sesedap yang aku nak…maklumlah badan jenis banyak angin degil! ingat senang nak keluarkan ker… hadoiii!

so hari last week aku nekad, aku google cari spa best area dekat laguna, so hasil review beberapa member..dia orang cadangkan aku pi spa rusila dekat laguna…so gigihlah aku pergi waktu lunch hour…plan pergi nak urut belakang jer..sebab so stressed! aku hampir 3 minggu jaga anak 2 orang seorang diri..dah lah balik kursus hari tue tak rehat, then kerja pulak banyak..nak siapkan BANYAK benda! dengan demam on off..so sah..I need ‘me time’…

so hasil review aku..private spa..hanya perempuan sahaja boleh masuk dan naik..so para suami kalau nak teman..duk dalam kereta sahaja! tak yah berangan nak naik sampai atas… kekekeke

bilik tip top, masuk jer takder lah rasa macam kat bali, tapi tenang jer, ngan lampu malap, ada lagu very smooth, tenang jiwa aku… rasa macam terbuai di pantai tanjung rhu sambil lari2 berbikini… :p ehhh ehhh ehhh…. so bolehlah syok! sebab memang rasa betul-betul rilex!

kebetulan masa aku pergi tengah ada promotion untuk cheerful package..yerlah macam aku cakap, time aku pergi nie..masa nie aku tengah penat, stressed jaga anak sorang..kekekeke so memang baguih lah! scrub + massage… perrghh!

so overall tip top!

Balik jer spa, aku bantai makan maggi goreng kat bawah, ada kedai mamak …so makan tue, and balik opis pam susu…wow meriah susu… :p maklumlah sesekali bermassage…kurang stressed.. balik abik anak pun senyum happy, malam pun tidur lena…mungkin tetiap bulan kena spent pergi sini..kekeke barulah kurang stressed, kurang uban keluar kan kan kan!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s